• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Speel mee in het projectorkest van het Muziekgebouw GO

Gepubliceerd: Maandag 22 mei 2017 om 16:05

Speel mee in het projectorkest van het Muziekgebouw GO

Plaats: Middelharnis
Datum: Zaterdag 24 juni 2017 14:00 uur


Middelharnis - Ook het nieuwe MuziekgebouwGO organiseert het traditionele Projectorkest als onderdeel van de jaarafsluiting op zaterdag 24 juni in het Diekhuus. Alle instrumenten, strijkers, blazers, tokkelinstrumenten of slagwerkers kunnen meespelen onder leiding van dirigent Wim Soeters. Als basis dient het muziekensemble dat hij al sinds jaar en dag onder zijn hoede heeft. Elke muzikant met enige ervaring is welkom, of je nu leerling bij het muziekgebouw bent, of niet. Deelname is gratis. Lees hieronder verder en geef je op.

Repeteren
Er zijn vier repetities gepland op (let op!) vrijdagavond van 18:30 tot uiterlijk 20:00 uur in zaal 6 van het Diekhuus. De data hiervan zijn: 2 juni, 9 juni, 16 juni en 23 juni.
We spelen Beethoven's vijfde symfonie (wie kent het thema niet!) in een leuke bewerking voor alle instrumenten en thema's uit The Lion King.
De bladmuziek krijg je digitaal aangeleverd door Wim Soeters.

Uitvoering
Er is een generale repetitie op zaterdagmiddag 24 juni. Op deze dag houdt het MuziekgebouwGO zijn jaarlijkse uitvoering in het Diekhuus. Gedurende de hele middag bent u welkom in het Diekhuus om allerlei leerlingen en docenten van het MuziekgebouwGO te beluisteren. Deze dag wordt afgesloten door de uitvoering van het projectorkest

Wil je meespelen?
Meld je dan NU aan bij Wim Soeters door een mailtje te sturen naar wb.soeters@planet.nl . We zien je graag op de eerste repetitie en hopen, net als afgelopen jaren (toen nog onder de gedreven leiding van Piet Westhoeve) op een groot en enthousiast orkest!

Speel mee in het projectorkest van het Muziekgebouw GO