• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Wandelmars Oude Tonge - Ooltgensplaat

Gepubliceerd: Maandag 22 mei 2017 om 14:42

Wandelmars Oude Tonge - Ooltgensplaat

Plaats: meerdere dorpen
Datum: Zaterdag 01 juli 09:00 uur


Oost Goeree-Overflakkee - Zaterdag 1 juli 2017 wordt er een wandelmars georganiseerd door Tennisverenigingen Het Westrak & TVO Ooltgensplaat. Het inschrijfgeld gaat volledig naar het Diabetes Fonds, dus een extra reden om mee te lopen. De start van deze wandelmars op 1 juli, is tussen 09:00 uur en 10:00 uur bij Tennisvereniging Het Westrak in Oude-Tonge. "Iedereen van ons kent wel iemand in zijn omgeving met diabetes in de volksmond suikerziekte). Bewegen is voor diabetespatiënten een belangrijke voorwaarde voor een gezonde levensstijl, vandaar dat deze mars wordt georganiseerd. Lees hieronder verder en doe mee!

Het goede doel

Het Diabetes Fonds werkt aan genezing van diabetes en aan een gezond leven zonder dagelijkse zorgen over diabetes en complicaties. Dit doen zij via wetenschappelijk onderzoek en voorlichting samen met iedereen die hen daarbij helpt. Daar is uiteraard geld voor nodig. De volledige opbrengst van de mars gaat naar dit doel.

Afstanden

De afstanden die gelopen kunnen worden zijn 12 en 31 kilometer. De route van de 31 kilometer is veranderd en loopt van Oude Tonge, Ooltgensplaat, Den Bommel en Zuidzijde terug naar de tennisvereniging Het Westrak in Oude Tonge. Onderweg zijn er stempelposten één voor de 12 kilometer en vijf voor de 31 kilometer.

Inschrijven

Het inschrijfgeld bedraagt €5,00. De organisatie heeft gezorgd voor begeleiding van EHBO en wordt ook een bezemwagen ingezet.

Voor nadere inlichtingen kunt contact opnemen met Willem Broekhuis 0650201063. Kijk ook even op de facebookpagina.

Wandelmars Oude Tonge - Ooltgensplaat