• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

AFGELAST:Sinterklaasintocht Middelharnis

Gepubliceerd: Woensdag 04 november 2020 om 03:20

AFGELAST:Sinterklaasintocht Middelharnis

Plaats: Middelharnis
Datum: Zaterdag 14 november 14:00 uur


Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten komen aan in de haven van Middelharnis. Na het afstappen van de boot gaan zij naar het Diekhuusplein waar een gezellig programma is. Gratis toegang. Meer info via www.hartvangoereeoverflakkee.nl. Muzikale Sinterklaasintocht Middelharnis 14 november 2020

Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zijn weer onderweg met de pakjesboot vanuit het zonnige Spanje naar Middelharnis.

Sint hoopt zaterdag 14 november om 14.00 uur in de vernieuwde haven van Middelharnis aan te meren. Daar worden hij en de Pieten, ontvangen door Caroline van Drenth-Fabert van Stichting Hart van Goeree Overflakkee en de muziekband “t wor niks”. Gezamenlijk met alle belangstellenden zullen zij daarna in een optocht naar het Diekhuusplein lopen. Bij het Diekhuus staat de huisentertainer van het dorp Ab van de Valk van Happy Music die vanaf 14.00 ook al muziek maakt in het centrum voor de arriverende Sint en het wachtende publiek. Op het plein wacht ook de burgemeester van het eiland Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman op Sinterklaas en zal hem daar rond 14.45 welkom heten namens de gemeente en haar inwoners.
Sint laat zich vergezellen door vele pieten die strooigoed bij zich hebben voor de kleintjes. Na het ontvangst en het horen van de gezamenlijk gezongen liedjes vertrekt Sint rond 15.15 naar een verrassingslocatie en zal nog ruim een uur handjes schudden en waar mogelijk meewerken aan een foto moment.

Sint en de Pieten hopen jullie massaal de 14e te ontmoeten.