• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

2e editie van de GO Color komt er weer aan!

Gepubliceerd: Maandag 24 april 2017 om 16:08

2e editie van de GO Color komt er weer aan!

Plaats: Middelharnis
Datum: Zaterdag 26 augustus 2017 10:00 uur


Goeree-Overflakkee - Afgelopen jaar heeft de 1e editie van het kleurrijke event GO Color plaatsgevonden in Middelharnis. De 2e editie van de GO Color komt er weer aan. De kaartverkoop is in volle gang. Op zaterdag 26 augustus 2017 organiseert stichting We GO Together de 2e editie van de GO Color! Lees hieronder verder.

Tijdens deze 5 km 'fun-run', georganiseerd op Goeree-Overflakkee, worden de deelnemers tijdens de loop gekleurd met kleurpoeder. Rondom het event is er muziek, eten, drinken en entertainment voor jong en oud! Vorig jaar hebben ruim 1000 deelnemers de meest kleurrijke dag van hun leven beleefd! De ticketverkoop voor de GO Color 2017 startte al op zaterdag 29 april om 13:00 uur! Wees er snel bij!

Aanmelden

Tickets zijn verkrijgbaar via gocolor.nl of via de Facebook pagina 'We GO Together'. Met jouw deelname steun je diverse goede doelen. De opbrengst van dit event wordt gedoneerd aan non-profit organisaties die zich maatschappelijk inzetten. Meer informatie over de stichting We GO Together vind je op deze website.

2e editie van de GO Color komt er weer aan!