• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Samen maken we Goeree-Overflakkee (actief)

Gepubliceerd: Donderdag 20 april 2017 om 14:28

Samen maken we Goeree-Overflakkee (actief)

Plaats: meerdere dorpen
Data: Woensdag 12 april 2017 19:30 uur
Vrijdag 26 mei 09:00 uur
Zaterdag 17 juni 2017 19:30 uur
Maandag 07 augustus 18:30 uur
Zaterdag 02 september 10:00 uur
Zaterdag 14 oktober 2017 19:30 uur


Ouddorp - De activiteitencommissie van de Hervormde gemeente Ouddorp is een actieve club mensen, die weer tal van uitjes voor u en jou georganiseerd hebben. Iedere maand hebben zij een activiteit op de agenda gezet en zij hopen dan ook dat u actief meegeniet. Er staan concerten gepland, maar ook een snuffelmarkt rondom de dorpskerk in Ouddorp. Ook een fietstocht, waaraan het hele gezin kan deelnemen wordt georganiseerd. Bekijk hieronder de Agenda van deze activiteitencommissie en bekijk álle uitjes op het eiland in de activiteitenkalender (gezamenlijk met VVV Goeree-Overflakkee) op iGOnl. Organiseert u ook iets op of rondom Goeree-Overflakkee? Mail dan naar de redactie van Koole Media Service: info@igo.nl.

Vrijdag 31 maart

Zangavond m.m.v. Kinderkoor ‘Tot zijn eer’ en ‘Bovenstemgroep Goeree Overflakkee o.l.v. Corné de Geus in de Dorpskerk van de Hervormde gemeente, Weststraat 2 te Ouddorp. Aanvang 19.30u. Toegang is gratis er zal gecollecteerd worden.

Woensdag 12 april

Zangavond m.m.v. het Christelijk gemengd Rehobôthkoor o.l.v. Marinus van Slooten in de Dorpskerk van de Hervormde gemeente, Weststraat 2 te Ouddorp. Aanvang 19.30u. Toegang is gratis er zal gecollecteerd worden.

Vrijdag 26 mei

Snuffelmarkt t.b.v. Hervormde Gemeente Ouddorp in het centrum, rondom de Dorpskerk van Ouddorp. Van 9.00 uur tot 16.00 uur kunt u snuffelen tussen de bruikbare 2e handsspullen, boeken, eigen gebakken koekjes, cake, kaas van de kaasboerderij diverse bakkersproducten en nog veel meer. De kerk is open voor publiek.

Zaterdag 17 juni

Zangavond m.m.v. het Chr. Sliedrechts mannenkoor ‘Ichtus’ o.l.v. Martin Zonnenberg in de Dorpskerk van de Hervormde gemeente, Weststraat 2 te Ouddorp. Aanvang 19.30u. Toegang is gratis er zal gecollecteerd worden.

Maandag 7 augustus

Fietspuzzeltocht van ongeveer 20km t.b.v. Hervormde Gemeente Ouddorp door Ouddorp en omstreken. Startlocatie: Dorpskerk Hervormde Gemeente, Weststraat 2 te Ouddorp. Starten is mogelijk tussen 18.30 uur en 19.00 uur. Deelname: €3,- per persoon.

Zaterdag 2 september

Mini-/goede doelenmarkt rondom de Dorpskerk in de ring van 10.00u tot 16.00u. Diverse goede doelen, zullen vertellen over het werk wat ze doen. Ook zal er een minimarkt zijn.

Zaterdag 14 oktober

Concert in het teken van 500 jaar reformatie, Luthers catechismus wordt in woord en klank uitgevoerd (componist J.S.Bach). Medewerking aan dit concert wordt verleend door het Dutch Baroque Orchestra, het Dutch Baroque Vocal Consort o.l.v. dirigent Gerard de Wit. Ook zullen enkele solisten deze avond aanwezig zijn. Locatie Hervormde gemeente, Weststraat 2 Ouddorp. Aanvang 19.30. Toegang is gratis er zal gecollecteerd worden.

Zaterdag 11 november

Zangavond m.m.v. Delta mannenensemble o.l.v. Dinant Struik, in de Dorpskerk van de Hervormde gemeente, Weststraat 2 te Ouddorp. Aanvang 19.30u. Toegang is gratis er zal gecollecteerd worden.

Zaterdag 30 december

Oliebollenverkoop van 8.30u tot 11.30u t.b.v. de Hervormde Gemeente Ouddorp in de “Morgenster” Weststraat 2 te Ouddorp.

Zie voor meer informatie kijkt u op de website van HervormdOuddorp.nl.