• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

(misschien!) Boerenlanddag Ouddorp

Gepubliceerd: Vandaag om 03:20

(misschien!) Boerenlanddag Ouddorp

Plaats: Ouddorp
Datum: Zaterdag 05 september 10:00 uur


Een agrarisch getinte markt in het centrum met demonstraties, oude tractoren, zomerbloemen, sierfruit en nog veel meer! Toegang is gratis. Misschien!!! (ivm Corona)  zal op zaterdag 5 september zal in het centrum van Ouddorp voor de 22e keer een Boerenlanddag worden gehouden. Op vrijdag 4 september is er weer een gezellig Boerenbal met trekkerbehendigheidswedstrijden. De Ouddorpse Boerenlanddag staat geheel in het teken van de agrarische sector. Naast diverse kramen met agrarische producten zoals aardappelen, sjalotten, kalebassen, bloemen, kaas (uiteraard ook de prijzenwinnende!), etc. zijn er ook vele andere kramen te zien met artikelen verwant aan de landbouwsector. Op de ring zelf zullen ook authentieke tractoren worden opgesteld; zij “spelen” deze dag natuurlijk de hoofdrol!

Rondom de markt, voorzien van een diversiteit aan producten, worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals excursies waarbij u op een platte wagen langs diverse landerijen wordt gereden en ook langs molen “de Zwaan”.

(Misschien) Boerenbal met trekkerbehendigheidswedstrijden op vrijdag 4 september
Op vrijdag 4 september wordt op het erf van de fam. Voogd aan het Smalle Einde 1, wederom een Boerenbal met trekkerbehendigheidswedstrijden georganiseerd. Aanvang is 19.00 uur en de toegang en deelname zijn gratis. Dit “Boerenbal” mag je echt niet missen!

(misschien!) Boerenlanddag Ouddorp