• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Stranddienst bij Grevelingen in Ouddorp

Gepubliceerd: Maandag 01 juli 2019 om 03:20

Stranddienst bij Grevelingen in Ouddorp

Plaats: Ouddorp
Datum: Zondag 30 juni 18:00 uur


18.00 uur Strand(kerk)dienst door de Doopsgezinde kerk aan de Grevelingen op de Punt in Ouddorp.

“Kerkdienst” met het thema ”Samen onderweg” op het Ouddorpse strand.
Zondag 30 juni 2019 organiseren 4 kerken samen een ‘kerkdienst’ op het strand bij de Grevelingen/Punt. Tijdens deze stranddienst komt natuurlijk aan bod dat we beter samen op weg kunnen gaan dan alleen. Dat is niet alleen gezelliger, maar samen kun je ook meer aan dan alleen.
De dienst zal vooral gevierd worden met het zingen van liederen en Ds. de Visser zorgt voor de overdenking over het thema: Samen op weg. Praiseband the Bridge zorgt voor de muzikale omlijsting. Ook zal er een collecte worden gehouden voor een goed doel: Mission Adullam. Iedereen is van harte welkom, ongeacht je afkomst, ongeacht of je wel of niet naar de kerk gaat en ongeacht welke kerk je bezoekt. De dienst begint om 18.00 uur op het strand aan de Grevelingen bij de Punt. Na de dienst is er gelegenheid om onder het genot van koffie, thee of limonade met elkaar na te praten.
Wil je op een (strand-)stoel zitten? Neem dan zelf een stoel mee.
Mocht het weer onverhoopt niet meewerken en de organisatie genoodzaakt is om uit te wijken, dan zal dit zijn naar de Emmauskerk, Kon Julianaweg 64 in Middelharnis. Via de website van de kerken en op de facebookpagina www.facebook.com/stranddienst zal voor 14.00 uur kenbaar worden gemaakt of er uitgeweken moet worden naar de Emmauskerk. Bij twijfel kunt u ook bellen met de organisatie: 06-51754713.

Stranddienst bij Grevelingen in Ouddorp