Pro Keeper Academy is op zoek naar talentvolle keepers van B- en C selectieteams, die mee willen doen aan de 'Boelies Cup', die wordt gehouden op zondag 21 augustus 2011 op het complex van FC Vlotbrug.

Beach Club Boelies te Hellevoetsluis sponsort deze aansprekende bokaal, waarvoor  B- en C selectie keepers uit de gehele regio gaan strijden. Dit belooft een spectaculaire strijd te worden, want er staat veel prestige op het spel om als beste keeper van de regio te  worden uitgeroepen. De winnaar krijgt een prachtige bokaal en bovendien mag hij of zij gratis deelnemen aan de najaarscursus 2011 van de Pro Keeper Academy!

Volgens Arend Profijt en Frans Bredius van Pro Keeper Academy lopen er erg veel keeper-talenten rond op Voorne Putten, Goeree-Overflakkee, Hoekse Waard en omgeving Rotterdam. Volgens de gerenommeerde keeperstrainers is het een unieke gelegenheid zich eens te meten met hun collega-keepers van andere verenigingen. De winnaar mag zich uitroepen tot beste keeper van de regio! Misschien geen officiële titel, maar volgens Arend Profijt wel een met veel aanzien. Er komen immers keepers van divisie niveau tot lagere klasses. “De keepers zullen echt alles moeten geven…!”

 

Ben jij een talentvolle selectiekeeper uit de B- of C categorie en ben je nog niet benaderd voor de “Boelies Cup” door jouw eigen vereniging of het team van Pro Keeper Academy, geef je dan zelf op! Vermeld duidelijk je naam, je geboortedatum, bij welke vereniging je speelt en natuurlijk in welk team! Kijk op www.prokeeperacademy.nl of meld je direct aan via info@prokeeperacademy.nl!

Ook voor de Zomer Keeperclinic, die op dezelfde middag wordt georganiseerd, kunnen keepers van alle leeftijden en niveaus zich nog aanmelden. Pro Keeper Academy heeft een bijzonder programma samengesteld, voor alle deelnemers is er een herinnering en per categorie is er een prijs voor talentvolste keeper! Ook is er deze middag een speciale gasttrainer: Kevin Bogarde van Jong Sparta Rotterdam zal de jongens en meiden begeleiden, van tips voorzien en wellicht nog een demonstratie geven. Kortom, een fantastische, sportieve middag die je zeker niet mag missen!