Afgelopen vrijdag 8 juli 2011 is het jaarlijks terugkerend beachvolleybaltoernooi op de eerste Diekdag gespeeld, met dank aan hoofdsponsor Bosman & Kalis Autoschadeherstel en ballensponsor Marcel Bal Makelaardij.

Speciaal voor het toernooi was het Diekhuusplein volgestort met zand. Volleybalvereniging Intermezzo verzorgt de organisatie van het heuse beachvolleybaltoernooi al enkele jaren op rij. Onder goede omstandigheden, veel zon en weinig wind, werden de wedstrijden gespeeld onder toezicht van het winkelend publiek.

De eindstrijd bij de heren ging uiteindelijk tussen de winnaar van vorig jaar en de winnaar van het jaar daarvoor. Winnaars werden de volleyballers spelend bij Forza uit Bruinisse onder leiding van Giulio van Lint. De heren van Bernisse (met oa Marc van Biert) moesten genoegen nemen met de tweede plaats. Bij de dames waren er vier teams ingeschreven en bleek na een avond spelen dat Team Isabel de meeste wedstrijden gewonnen had.

Wedstrijdorganisator Onno Bal kijkt terug op een succesvol verlopen toernooi wetende dat er geen blessures waren, slechts één ruit gebroken werd en er heel veel volleybalplezier te zien was. Volgend jaar hoopt Intermezzo opnieuw van de partij te zijn.

Mocht u belangstelling hebben voor het volleybalspel, dan kunt u altijd terecht bij de vereniging. Kijk op www.vcintermezzo.nl voor meer informatie.