Het was een feest woensdag 18 mei 2011 op het tennispark van de LTC Ouddorp! Ballonnen, slingers en veel, héél veel kinderen, die zich met groot enthousiasme meldden om mee te doen aan deze kennismaking met de tennissport! 

72 kinderen, groot en klein, allemaal hadden ze er zin in. De dames van de jeugdcommissie van de tennisclub hadden samen met de tennislerares spelletjes uitgezet op het park. Er waren rackets voor alle deelnemers, en na het eerste fluitsignaal ging iedereen er fanatiek, maar sportief, tegenaan.

Maar sporten maakt hongerig, dus was er een echte popcorn machine (het rook héérlijk in het clubhuis), en er waren stapels met overheerlijke broodjes met worst. Na afloop van een geweldige middag kreeg iedere deelnemer een diploma en een tasje met een spelletje en een zakje snoepjes. De perfecte afsluiting van een zeer geslaagde middag!

Natuurlijk hoopt LTC, dat ze met deze middag kinderen en ouders hebben laten zien dat de tennissport een geweldige leuke activiteit is, die ook in combinatie met andere sporten, zoals bijvoorbeeld voetbal of hockey prima uit te voeren is. Het verhoogt de conditie en het balgevoel en is een leuke afwisseling op team sport,  omdat je als tennisser het in je eentje moet klaren. Maar tennis is niet alleen interessant voor de jeugd natuurlijk, want ook ouders zijn van harte welkom bij onze vereniging. Tennis is de sport bij uitstek, die je met het hele gezin kunt uitoefenen.

Dank aan alle hulpvaardige vrijwilligers en 2 vertegenwoordigsters van de Gemeente Goedereede, die de spelletjes in goede banen hebben geleid, dank aan de Jeugd Commissie, jullie hebben een fantastische middag gerealiseerd en dank aan alle deelnemers, want daar doet de vereniging het allemaal voor natuurlijk!!

Dus word lid! Tennis is hartstikke leuk!!  Meer informatie via jeugd@ltc-ouddorp.nl  of ledenadmin@ltc-ouddorp.nl . Zie ook de website www.ltcouddorp.nl