In 2008 tijdens de viering van het 40 jarig jubileum van De Kriekel heeft ex-voorzitter en erelid Giel Lokker de vereniging met een PowerPoint presentatie een virtueel cadeau aangeboden. Een mooi bord met het logo van De Kriekel zou te zijner tijd bij de ingang van de sporthal worden opgehangen, zodat duidelijk werd dat dit het thuishonk van s.v. De Kriekel was.

Later kwam de gemeente toch terug op haar belofte dat dit bord de buitengevel van de sporthal mocht sieren maar na veelvuldig overleg werd besloten dat het bord in de ontvangsthal mocht worden opgehangen.

Uiteindelijk is tijdens de Algemene Ledenvergadering van De Kriekel op donderdag 14 april 2011 dit bord, gesponsord door Giel Lokker, aangeboden aan de huidige voorzitter van De Kriekel, mevrouw Ien Grinwis. Zij mocht dit bord onthullen. Volgens de heer Lokker is het cadeau meer dan een bord alleen! De betekenis is groter. Een lang gekoesterde wens van de ex-voorzitter van De Kriekel is hiermee in vervulling gegaan en hij spreekt dan ook de hoop uit dat De Kriekel zich door het bord nog meer kan profileren als de grootste sportvereniging van de Gemeente Goedereede.
Ien Grinwis bedankt namens s.v. De Kriekel Giel Lokker voor zijn jarenlange betrokkenheid bij de vereniging en de overhandiging van dit bijzondere cadeau. 

Meer foto’s op www.dekriekel.nl