Middelharnis - Zaterdag 18 november 2023 staat de 18e editie van de Tieleman Keukens Run op het programma, de organisatie is ook dit jaar weer in handen van AV Flakkee. Er is keuze uit verschillende afstanden, jong en oud kan meedoen aan dit evenement. Lees meer >>

Vervolg

Vorig jaar werden diverse aanpassingen doorgevoerd, zo werd de start en finish verplaatst naar de atletiekbaan, een voordeel is dat voorzieningen als douche- en kleedruimte en kantine zijn dan allemaal bij elkaar zitten, na afloop is er voor alle deelnemers in de kantine een lekkere kop erwtensoep. De afstanden van de hardloopwedstrijd zijn 5 en 10km. Voor beginnende lopers is dit een laagdrempelige opstap om een keer een wedstrijd te lopen en voor het verbeteren van persoonlijke records is dit parcours eveneens erg geschikt.

Programma

Het programma start om 09:45 uur met de jeugdlopen, voor de kinderen t/m 9 jaar is er een 400m en de kinderen t/m 15 jaar lopen op de baan 800m.

Het startschot van de hardloopwedstrijd 5 en 10km klinkt om 10:30 uur.

Ook dit jaar is er een wandeltocht van 10km, deze start om 09.30uur. Inschrijven is al mogelijk via avflakkee.nl, het inschrijfgeld bedraagt €8,00, inschrijving ter plaatste kan nog tot een half uur voor de start voor €10. Voor de jeugdonderdelen is de deelname gratis, wandelen €3,00.

Voor de snelste drie dames en heren zijn prijzen en tevens geld deze wedstrijd als Flakkees kampioenschap. De organisatie hoopt ook dit jaar weer op veel enthousiaste deelnemers en een mooie loop.