Den Bommel - Op zaterdag 13 mei was het weer zover, de jaarlijkse Braderie in Den Bommel. Het bleek een zeer geslaagde dag voor de activiteitencommissie van voetbalvereniging Den Bommel: "Ook VVDB stond weer met een kraampje op het gezellige Emmaplein. Het was heerlijk braderieweer, het zonnetje scheen uitbundig. En ondanks dat er in Middelharnis ook een braderie was, bleek het toch weer gezellig druk in Den Bommel." Lees meer en bekijk de foto's >>

Vervolg

Er werden lootjes verkocht waar mooie (en lekkere) prijzen mee te winnen waren. Karin van Dravik ging ervandoor met de hoofdprijs; een waardebon van Ivy Flowers t.w.v. maar liefst € 250,-.om een prachtig boeket van zijdebloemen samen te stellen. Deze hoofdprijs werd beschikbaar gesteld door WvE Grond & Infra.

Vele lokale ondernemers hadden prijzen beschikbaar gesteld, waar VVDB uiteraard zeer dankbaar voor is. Café de Bommelaer sponsorde een prachtig bierpakket, Zody Baby een kraampakket, Plusmarkt Slingerland een goed gevulde boodschappentas, Croissy, Schoonheidssalon Lies, Nagelstudio Flitsend en de Bommelse Bakkerij stelden waardebonnen beschikbaar. Van Helden leverde 2 dieksloffen en De Ruiter de nodige pakken speculaas. De Baar zorgde voor heerlijke eitjes en de Bommelse Landwinkel ’t Zand voorzag VVDB van prachtige pakketjes met lekkers erin. Met de bijdragen van Transportbedrijf Jan de Bakker, Lodder Financials, Ene Tandarts en Brouwer de Koning Advies konden prijzen aangeschaft worden, waardoor de kraam stampvol mooie pakketten stond.

Er kon ook geraden worden naar het aantal ballen in een zgn. kuubkist. In deze kist lagen voetballen, pingpongballen, tennisballen, golfballen, strandballen, skippyballen en zelfs bingoballen ! Richard van Broekhoven bleek de winnaar. Richard is altijd in de weer bij de voetbal, dus die prijs kwam zeker goed terecht ! Hij won een geldbedrag van € 50,-. wat beschikbaar was gesteld door Plaisier Fysiotherapie.

"VV Den Bommel wil hierbij nogmaals alle sponsoren heel erg bedanken voor hun bijdragen! Dankzij jullie kon VVDB een mooie opbrengst noteren. Uiteraard ook alle mensen bedankt die langskwamen in de kraam. Op naar de braderie van 2024!"