23 april 2023, Middelharnis - Budokai Senshi is 1 van de meest actieve verenigingen op Goeree Overflakkee. Budokai Senshi, de vereniging voor de vechtsport en budo liefhebber is gevestigd in Sommelsdijk. "Zo waren we in actie met de Koningsspelen, met een actief kader van ruim 15 instructeurs kunnen wij heel veel scholen voorzien van een leuke clinic in het Kyokushinkai Karate en/of het Kickboksen. Zo gaven we training voor meer dan 1000 scholieren tijdes de Koningsspelen deze week. Afgelopen donderdag 20 april werden de instructeurs dankbaar ontvangen door de Bosseschool te Middelharnis..." Lees meer >>

Vervolg

Op donderdag 20 april werden de instructeurs dankbaar ontvangen door de Bosseschool te Middelharnis. Vanwege het slechte weer werd het programma een aantal keren aangepast. Budokai Senshi heeft hier ook laatste moment clinics weten te verzorgen en uiteindelijk vrijwel de gehele school getraind. Ondanks het slechte weer konden we terugkijken op een zeer geslaagde dag.

Op 21 april kregen de School met de Bijbel uit Sommelsdijk, de Prins Maurits uit Dirksland en OBS buten de Poorte uit Goedereede een leuke clinic. Het weer was deze dag een stuk zonniger maar ook de inzet van de leerlingen was optimaal. We kunnen deze dag terug kijken op een hele sportieve en leerzame dag. Alle deelnemers kregen een cadeau als dank voor hun inzet.

Heeft u ook interesse in een clinic voor uw school dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via budokai-senshi@outlook.com. Heeft u interesse in het Kyokushinkai Karate, Kickboksen, Boksen, Yawara Ju Jutsu, Kickbag, Kettlebel, Circuit of stretch en relax. Neem dan een kijkje op www.budokai-senshi.com.