Oude-Tonge - Honk- en Softbalvereniging The Islanders hebben afgelopen weekend op zaterdag 18 en zondag 19 maart 2023 wedstrijden gespeeld. Lees hieronder de verslagen >>

Zaterdag 18 maart

Vandaag speelden de pupillen U12 een thuiswedstrijd tegen de Hawks, dezelfde tegenstander die zij 2 weken geleden ook troffen.

In de eerste inning weten de Hawks direct 5 punten uit te lopen. Het kost de jonge Islanders moeite om de Hawks bij te houden.

Waar het vorige week nog lukte om aan te haken, zat het er deze week niet in.

Gelukkig kan Jorith ervoor zorgen dat we van de 0 af komen, gevolgd door Jesse en Finn met puntje 2 en 3.

Met een eindstand van 3-18 bleken de Hawks vandaag een maatje te groot voor de Islanders.

De wedstrijd van onze softbaldames ging ‘s middags helaas niet door.

Zondag 19 maart

HB1 mocht vanochtend dan eindelijk hun eerste oefenwedstrijd spelen. Met frisse moed starten ze hun wedstrijd tegen de Blue Birds uit Delft.

Het ietwat aangepaste team, ten opzichte van vorig seizoen, heeft in het veld een aantal fraaie acties laten zien, waaronder Martijn die netjes heeft staan verdedigen op het 1e honk.

Aanvallend waren onze Islanders helaas nog niet sterk genoeg om echt een deuk te slaan in de verdediging van Blue Birds. Eindstand 9-4

Onze dank en waardering gaat uit naar plaatscheidsrechter Jan van Genderen, die speciaal met ons was afgereisd naar het noorden.

En ook naar onze nieuwste aanwinst binnen het team; Coach en trainer Joop van Herp.

Beste slagmannen: Lars (1.000) en Martijn (1.000).

* Volgend weekend spelen zowel de pupillen als HB1 een uitwedstrijd. De eerste bij Blue Hitters in Maasdam en de laatste nogmaals in Delft.