Sommelsdijk – Je kunt in het zwembad van de Staver weer komen vrijzwemmen. "Op woensdagmiddag ben je van harte welkom om te komen zwemmen met je gezin, kind(eren), vrineden of vriendinnen. Kijk op de website van de Staver voor een uitgebreid overzicht van alle uren en activiteiten in het bad. Ook de bowlingbanen zijn weer vaker open, dankzij de aanwas van nieuw personeel." Lees meer >>

Vervolg

Sinds de diverse lockdowns moest SRGO even pas op de plaats maken en voorzichtig de agenda vullen. De beschikbaarheid van het personeel was leidend voor de programmering. Inmiddels komt de personele bezetting weer op niveau en is het team blij dat ze weer kunnen uitbreiden met de gemiste vrijzwemuren. Eerder breidde de agenda al uit met een extra lang tijdsblok voor banenzwemmen op vrijdag. Ook op woensdag komt hier een extra blok van in de agenda. Uiteraard wordt de programmering weer verder uitgebreid wanneer dat kan. Houd de website in de gaten voor alle actuele informatie.

Zwemmen is super gezond!

Zwemmen, of het nou baantjes trekken is of spelen in het water met de kinderen, is heel gezond. Er is geen weerstand dus de kans op blessures is klein. Voor kinderen is het ook leuk en belangrijk om geen waterangst te hebben en om hun zwemslagen te blijven oefenen, zeker in een waterrijk land als Nederland.

Samen bowlen!

De bowlingbanen van de Staver zijn ook weer meer geopend. Reserveren is verplicht, dus neem snel contact op via 0187-483306 voor de mogelijkheden.