6 februari 2023, Sommelsdijk - "Het was weer een volle zaterdag voor VC Intermezzo in de Staver. Maar liefst 11 teams mochten hun volleybalkwaliteiten laten zien aan de tegenstander met daarbij veel publiek." Dit geldt ook voor het Dames 1 team van VC Intermezzo die in eigen huis tegen HWVV Fidus een 1-2 achterstand knap heeft weten om te zetten in een 3-2 overwinning. Lees het sportverslag hieronder >>

Verslag
Elke thuisdatum worden CMV-leden betrokken bij senioren-teams om ze zo mee te nemen in hoe een wedstrijd verloopt. Zo ook afgelopen zaterdag waar ‘mini van de week’ Noa Driesse de wedstrijd begon met een eerste service. De dames moesten het daarna zelf doen. De bezoeksters uit 's Gravendeel stonden in de eerste set continu op voorsprong maar de thuisploeg wist aan het einde van de set de leiding te pakken en te houden: 25-23. In de tweede set haperde de service en slopen er teveel foutjes in bij de dames van VC Intermezzo, waardoor de bezoeksters de set redelijk gemakkelijk binnen haalden: 18-25. Helaas keek VC Intermezzo na de 3e set zelfs tegen een 1-2 achterstand in sets aan, dit keer wat nipter met 23-25.
Intermezzo wist er een vijfde set uit te slepen door de 4e set met mooie cijfers binnen te halen. Aanvallend netter en slimmer spel gecombineerd met beter verdedigen zorgde voor een 25-20 setwinst. In de beslissende vijfde set zette VC Intermezzo door en kwam het op een 13-8 voorsprong. Een kleine hapering tot 13-11 deerde niet. Middenspeelster Mirjam van Alphen speelde de gehele wedstrijd aanvallend zeer sterk en mocht van spelverdeelster Ilse Groen ook het beslissende punt binnen slaan: 15-11.
Ook nieuwsgierig of volleyballen wat voor jou is? Je bent van harte welkom om eens mee te trainen. Ook bij de jeugd zijn er voldoende mogelijkheden, op 14, 15 en 16 februari zijn er vriendjes- en vriendinnetjes trainingen en hopen we nog meer jeugd enthousiast te maken met het volleybal. Kom je ook? Meer informatie en trainingstijden op www.vcintermezzo.nl.