19 december 2022, Middelharnis/Sommelsdijk - Afgelopen maandagavond 12 december was het weer zover: examens bij ITACHI Dojo, de karateschool in Middelharnis / Sommelsdijk. "Als eerste was de jeugd aan de beurt. Maar liefst 20 jeugdleden deden examen waarvan er een grote groep nieuwe leerlingen waren." Lees meer >>

Verslag

Als eerste was de jeugd aan de beurt. Maar liefst 20 jeugdleden deden examen waarvan er een grote groep nieuwe leerlingen waren. En wat deden ze het goed! Licht gespannen begonnen ze aan de warming up waarna het technische gedeelte begon. Met hier en daar wat luchtige grapjes van de sensei en Senpai nam de spanning snel af.

Daarna was de Kumite aan de beurt, lekker sparren en je technieken laten zien.

Enkele leerlingen hebben ook nog plankjes gebroken wat heel erg stoer is om te zien.

Iedereen was geslaagd en ze waren superblij.

Ook fijn is dat het publiek in grote getale aanwezig was, zo fijn als de kids gesteund worden. Na het fotomoment met het certificaat gingen ze allemaal tevreden naar huis.

Aansluitend deden er ook nog 11 volwassenen examen waaronder enkele junioren. Na een pittige warming up was ook bij hun Kihon als eerste aan de beurt. Daarna volgde ook weer Kumite en het breken van plankjes. Ook allemaal geslaagd! En net zo trots.

Het was een zeer geslaagde avond. Op naar het volgende examen!