22 november 2022, Sommelsdijk – Na de zomervakantie startten weer twaalf cursisten in het zwembad van de Staver met de borstcrawlcursus. "Tijdens de laatste les ontvingen de deelnemers hun welverdiende certificaat uit handen van hun docente. De afgelopen weken hebben ze zich wekelijks tijdens de gezellige lessen bezig gehouden met de verbetering van hun zwemslag..." Lees meer >>

Vervolg

Vloeiend door het water bewegen, tijdig ademhalen en met zo min mogelijk inspanning zo hard mogelijk kunnen zwemmen, dat doe je met borstcrawl. Dat klinkt eenvoudig, maar dat is het niet. Onder leiding van gecertificeerde zwemdocenten kan je in de Staver op een leuke manier je zwemslag verbeteren.

Na de kerstvakantie (niet na de zomer, zoals eerder vermeld) komt er weer een nieuwe cursus voor nieuwe deelnemers. Uiteraard zijn de lessen geheel ter ontspanning en vermaak. Ben je geïnteresseerd maar geen gigantisch sportmens? Geen probleem, dat heeft de huidige deelnemers ook niet tegengehouden. “Het is voor iedereen en het is een leuke manier om je zwemslag te verbeteren.” Aldus een van de deelnemers.

Je kunt je inschrijven via de mail: info@destaver.nl.