2 november 2022, Goeree-Overflakkee - In de herfstvakantie, van maandag 24 tot woensdag 26 oktober, zijn de wedstrijdzwemmers uit de junioren- en jeugdgroepen op trainingskamp geweest. "Er werd gelogeerd in Teteringen en getraind in het zwembad "de Warande" in Oosterhout. Deze dagen stonden in het teken van vele trainingsuren en zwemkilometers maken. Maar uiteraard was er ook ruimte voor ontspanning en gezellig samenzijn..." Lees meer >>

Vervolg

Met dit trainingskamp en de trainingen in het zwembad De Staver, hopen de zwemmers zich voor te bereiden op de komende sportieve uitdagingen. De agenda staat weer vol met competitiewedstrijden. De sporters van z.c. De Schotejil kijken met tevredenheid terug op een zeer geslaagd kamp en bedanken naast de begeleiders, ook de sponsors t.w. Plus Slingerland, Landwinkel 't Zand, bakkerij Koese en Totaal Kantoor Goeree.

Zwemclub De Schotejil heeft nog voldoende ruimte om jonge enthousiaste zwemmers te begroeten. Dus als je pas je B of C diploma hebt behaald, kom dan een keer geheel vrijblijvend een keer proefzwemmen. Je bent van harte welkom op maandag of woensdag om 18.00 uur in zwembad de Staver. De training duurt tot 18.45 uur en als je het heel erg leuk vindt, mag je daarna nog 2 keer gratis komen trainen. Mocht u vragen hebben kunt u via de website met de club in contact komen.