29 oktober 2022, Ooltgensplaat - Voetbalvereniging OFB organiseerde afgelopen woensdag 26 oktober een voetbalclinic voor hun eigen jeugdleden en belangstellende kinderen uit Ooltgensplaat. Deze clinic werd verzorgd door voetbalschool Wouw. "Onder bijna zomerse omstandigheden vond de clinic plaats. 33 jeugdige en enthousiaste voetballers trainden onder leiding van 4 enthousiaste voetbalschooltrainers een hele middag lang...." Lees meer >>

Vervolg

"Voetbalvereniging OFB vindt het belangrijk dat hun jeugdleden in de vakantie aan voetballen toekomen, en dan niet alleen tijdens de gebruikelijke wekelijkse trainingen. “We zien in deze tijd waar mensen minder te besteden hebben, dat er ook minder mensen op vakantie gaan in de herfstvakantie en ook niet meer aan dagjes uit toekomen met hun kinderen.”

OFB: “Als voetbalvereniging hebben we daarom nagedacht om voor de thuisblijvers en de kinderen die niet op vakantie gaan of kunnen een voetbaldag te organiseren.” Natuurlijk zijn er aan zo’n clinic kosten verbonden. Waar andere clubs kosten berekenen aan de ouders voor zo’n activiteit, doet OFB dat niet. Zo proberen zij de drempel laag te houden voor de kinderen die mee willen doen aan de clinic.

“Wij zijn daarom blij met onze businessclub, die deze clinic sponsorde”, aldus OFB. Tijdens deze sportieve middag stond de hele middag drinken klaar voor die kinderen en kregen de sportievelingen in de pauze een zakje chips. Na afloop van de clinic poseerden de spelers en speelsters voor de gebruikelijke afsluitende foto en kregen de enthousiaste jeugdleden een medaille. Voetbalvereniging OFB wilt, naast de vrijwilligers die de hele middag aanwezig waren, voetbalschool Wouw heel erg bedanken voor de fijne samenwerking en de leuke, sportieve middag."

Tekst J.W. van de Werken