3 oktober 2022, Sommelsdijk - Evi Klootwijk en Valence Bickel hebben beiden de eerste plaats gehaald op de 44th British Open. "Afgelopen weekend vond op zaterdag 1 oktober de British Open 2022 plaats. Een zeer gerenommeerd karatetoernooi met deelnemers uit vele landen. Vanuit Nederland waren er meerdere karateka’s van verschillende karatescholen afgereisd naar dit toernooi...." Lees hieronder het hele verslag >>

Vervolg verslag

Afgelopen weekend vond op zaterdag 1 oktober de British Open 2022 plaats. Een zeer gerenommeerd karatetoernooi met deelnemers uit vele landen. Vanuit Nederland waren er meerdere karateka’s van verschillende karatescholen afgereisd naar dit toernooi.

Twee daarvan zijn onze eigen Valence Bickel en Evi Klootwijk, beiden leerlingen bij ITACHI Dojo. Na vele weken van voorbereiding en training van Sensei André van Wezel, tevens hun coach en bondscoach van de Nederlandse selectie, was het dan eindelijk zover. The British Open 2022. Valence, meervoudig Wereldkampioen en Europees kampioen, heeft gedaan wat ze daar moest doen en dat was winnen! Ze kan nu ook winnaar van The British Open 2022 aan haar lijstje toevoegen.

Na 3 partijen met pittige tegenstanders wist ze de finale te behalen. Die ze na een verlenging glansrijk won. Evi, Nederlands kampioen en winnaar van een Spaans toernooi, wist na 2 partijen de finale te behalen. Ook zij kan haar lijstje aanvullen met winnaar van The British Open 2022. Ook een groot compliment voor de Coach en trainer Sensei André van Wezel die met Valence en Evi al vele grote successen heeft behaald. Dit toernooi stond al lang op het verlanglijstje en is nu met enorm succes afgesloten.

Even bijkomen van dit toernooi is er niet bij want het volgende grote toernooi is op 4/5 november in Lissabon. Het Europees kampioenschap waar Valence haar titel moet verdedigen. Evi gaat voor het eerst naar een EK en zal, gezien de prestaties van afgelopen weekend, daar zeker een mooi toernooi neer kunnen zetten.

Wij, als ITACHI Dojo, zijn enorm trots op onze dames en Sensei André van Wezel en nu op naar het EK op 4/5 november in Lissabon! Ben je nu erg nieuwsgierig geworden naar wat karate inhoudt en vind je het leuk om lekker te trainen en onderdeel te zijn van een hecht team? Kom dan eens vrijblijvend meetrainen.

Lesdagen zijn op maandag en woensdagavond, aan de Molenlaan 26 te Sommelsdijk.