23 september 2022, Sommelsdijk - Valence Bickel en Evi Klootwijk, beiden leerlingen van ITACHI Dojo, zitten momenteel in de voorbereiding voor het EK op 4-5 november aanstaande in Lissabon. "In de aanloop van het toernooi wordt er fysiek en mentaal veel van hen gevraagd." Sensei Andre van Wezel is druk met de individuele begeleiding en training op maat van deze talenten. Lees meer >>

Vervolg
Valence heeft al aardig wat toernooien gevochten en is meervoudig Wereldkampioen en Europees kampioen. Evi heeft bij de jeugd ook al aardig wat laten zien zoals Nederlands kampioen en heeft onlangs nog een Spaans kampioenschap gewonnen.

British Open
Op 1 oktober vechten Valence en Evi op de 'British open' in Londen. Dit evenement stond al een poosje op het verlanglijsje van Sensei Andre en Valence. En voor Evi weer een mooie kans om zichzelf verder te ontplooien.

De 'British open' is het eerste toernooi waar ITACHI Dojo aan mee gaat doen. "We hopen op mooie, sportieve wedstrijden en dat alle inspanningen beloond gaan worden."

Meetrainen

Ben je na het lezen van dit stukje benieuwd wat Kyokushin Karate inhoudt kom dan eens vrijblijvend meetrainen bij ITACHI Dojo. Lekker trainen op je eigen niveau en onderdeel zijn van een hecht team. Onze trainingstijden zijn op maandag en woensdagavond.

  • Jeugd tot en met 12 jaar van 18.30 tot 19.30 uur
  • Junioren en volwassenen vanaf 13 jaar van 19.30 tot 21.00 uur

Locatie:
JC v Gentschool, Molenlaan 26, Sommelsdijk