19 september 2022, Regio - Na twee lastige jaren keert de Tieleman Keukens Run weer terug op de Flakkeese hardloopkalender, dit jaar op zaterdag 19 november. Het parcours is geheel vernieuwd en voor de 5 en 10km hardloopwedstrijd is tevens een Flakkees kampioenschap uitgeschreven. De organisatie is in handen van AV Flakkee met onderdelen voor jong en oud, een sportieve middag met de hele familie! Lees meer >>

Vervolg

De Tieleman Keukens Run is toe aan zijn 17e editie en het is de enige 10km wegwedstrijd op het eiland. “De 5 en 10km op de weg zijn doorgaans hele populaire afstanden waar zowel ervaren als beginnende lopers aan mee kunnen doen, ook voor de snelle atleten is het een kans om hun persoonlijk record aan te scherpen, de nieuwe routes zijn daar zeer geschikt voor,” aldus de organisatie. Met start en finish op de atletiekbaan zal het complex van AV Flakkee het centrale punt vormen, faciliteiten als kleedruimtes en douches zijn eveneens aanwezig en na afloop is er in de kantine voor elke deelnemer een lekkere kop erwtensoep.

Meer informatie

Het programma start om 12.15u met de jeugd t/m 15 jaar, zij lopen op de baan de 400m en 800m. Het startschot van de 5 en 10km hardloopwedstrijd klinkt om 13.00u. Inschrijven is al mogelijk via avflakkee.nl, voorinschrijving € 8,00 en inschrijven kan ter plaatse tot een half uur voor de start voor € 10,00. De jeugdonderdelen zijn gratis. Ook is het mogelijk om de routes van 5 en 10km te wandelen, inschrijfgeld € 5,00, start om 12.00u. Voor de eerste drie dames en heren op de 5 en 10km hardlopen zijn prijzen en voor de snelste Flakkeese dame en heer is een extra prijs.

De organisatie gaat voor een mooie vernieuwde Tieleman Keukens Run!