13 september 2022, Sommelsdijk - Afgelopen maandag 5 september was de eerste les van
Kyokushin karateschool Itachi Dojo. Itachi Dojo, gaat vervolg geven aan de Kyokushin karateschool Kiyozumi die na ruim 25 jaar de leerlingen overdraagt aan Sensei Andre Van Wezel. "Zelf startte Andre als leerling van de gebroeders Smit en werd uiteindelijk enige jaren terug medesportschoolhouder..." Lees meer >>

Vervolg


Kyokushin karate Middelharnis/Sommelsdijk

Na jarenlang te hebben lesgegeven kreeg Sensei André van Wezel nu de kans om zijn eigen Kyokushin karateschool te starten. Deze voormalige wedstrijdvechter, 3e Dan Kyokushin karate en huidige bondscoach van de Nederlandse selectie van de NKKO, ziet zijn lang gekoesterde wens uitkomen. Met een eigen dojo wil hij zijn ervaring met lesgeven verder uitbreiden en nog meer talenten gaan begeleiden en groot maken. De huidige wereldkampioen Valence Bickel is hier het grootste voorbeeld van.

Bij Itachi wordt 3x per week lesgegeven in techniektraining (Kihon en Kata) en gevechtstraining (Kumite) met veel aandacht voor wedstrijdvechten. Tijdens deze trainingen wordt apart les gegeven aan jeugd t/m 12 jaar, daaropvolgend de junioren t/m 17 jaar en vanaf 18 jaar de senioren.

De jeugd t/m 12 jaar traint op maandag en woensdag van 18.30 uur tot 19.30 uur. De junioren en senioren van 19.30 uur tot 21.00 uur.

Op vrijdagavond is er gevechtstraining voor alle groepen van 18.30 uur tot 20.00 uur. Deze les is een onmisbare les voor de wedstrijdvechters. Sensei Andre put uit eigen ervaringen om deze les te geven. Deze training is voor zowel de geoefende vechter dan wel de ongeoefende een heerlijk uurtje om flink in te spannen en de hectiek van het leven "even thuis te laten".

Ben je na het lezen van dit artikel erg benieuwd wat Kyokushin karate inhoudt kom dan gerust eens vrijblijvend meetrainen in onze Dojo in de JC van Gentschool.

12 november

Ook is er 12 november ons grote toernooi in Sportcentrum de Staver. Een dag gevuld met wedstrijden en Kata kampioenschappen. Een prachtig evenement met grote namen uit binnen en buitenland waar sportiviteit en vriendschap samenkomen.

Meer informatie

Adres: Molenlaan 26, Sommelsdijk

Telefoon: (Sensei André van Wezel) 0618067088

Insta: Itachi_dojo22

Facebook: Itachi Dojo

Website Itachidojo.com