9 mei 2022, Ouddorp - Voetbalvereniging WFB uit Ouddorp kijkt enthousiast terug op een geslaagde editie van het jeugdkamp ter ere van het zeventigjarig bestaan van de club. "Ruim tachtig leden van de JO6 tot en met de JO17 hebben deze week genoten van uiteenlopende sportieve activiteiten. Van lasergamen en een vossenjacht tot aan de sportdag: het was een groot feest op de Ouddorpse voetbalvereniging!" Lees meer >>

Vervolg

Sportieve activiteiten voor iedereen

Het gehele kamp stond in het teken van activiteiten voor jong en oud. Dinsdag maakte de groep zich klaar voor de vossenjacht en strandspelen. Daarna was er nog energie te over voor LED-voetbal en lasergamen. ‘s Avonds kon iedereen uitgeteld hun slaapplek zoeken in de tenten op het terrein. Na een korte nacht slaap maakte de groep zich klaar voor de sportdag op woensdag, deze dag eindigde met een BBQ en een sfeervol kampvuur. De laatste dag werd na een wedstrijd pannavoetbal en pannenkoeken als lunch vrolijk afgesloten op sportpark de Kruse.

Vrijwilligers

Het bestuur van v.v. WFB is blij en dankbaar voor de tientallen vrijwilligers die zich hebben ingezet afgelopen dagen. Van de evenementencommissie tot aan de nachtwakers en de keukenbrigade: zij hebben samen met de kinderen het jeugdkamp tot een daverend succes gemaakt. Iedereen is met een grote glimlach naar huis gegaan!