Ouddorp – Na een druk Paasevent staat alweer de meivakantie voor de deur. Het wordt druk op Ouddorp Duin, zowel binnen als buiten. Op dinsdag 3 mei komt de theatergroep Meneer Monster weer terug met de voorstelling ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’, gebaseerd op het populaire prentenboek. Deze bijna woordeloze hilarische slapstickachtige voorstelling is al leuk vanaf 2 jaar, maar ook zeker hilarisch voor (groot)ouders en oudere broers en zussen. Wegens grote belangstelling speelt de voorstelling twee keer, in de ochtend en in de middag. Lees meer >>

Vervolg

Nieuw in het theater is Daan Draait, met interactief theatervoorstelling Wonderbaan op zaterdag 7 mei. Ieder kind krijgt een koptelefoon op en gaat al wandelend, dansend, zingend mee door de zaal, net als bij een silent disco. Iedere uur kan een groep kinderen meedoen.

Met het mooie weer van afgelopen tijd is het ook weer genieten van de vele activiteiten op het plein en outdoorveld. Zo als Drumtastic op het plein, is het nou samen drummen of is het een work-out? Op Ouddorp Duin wordt nu hard gebouwd aan een pumptrack, deze is af in juni. Wie nu al graag wil stunten met een step kan op 26 april naar Ouddorp komen, wanneer het plein voor een keer omgetoverd is tot Stunt Step Park.

Op het outdoorveld kan je weer meerdere keren per week boogschieten en lasergamen. Het outdoorveld wordt op woensdag 4 mei gebruikt door Go Sport en Cultuur van de gemeente. Zij organiseren dan een archerytagtoernooi op het Outdoorveld van Ouddorp Duin. Inschrijven kan per team van 5 en deelname is gratis. Meld je aan op gosportencultuur.nl

Wil je meer weten over het programma in Strandtheater Houten Kaap? Kijk dan op houtenkaap.nl en reserveer tijdig je tickets.