Middelharnis - Na twee jaar is AV Flakkee verheugd om op Koningsdag, woensdag 27 april 2022, de 46e editie van de Schipper Electro Omloop van Menheerse uit te schrijven. De organisatie kijkt er weer naar uit om de honderden deelnemers weer te verwelkomen voor de prestatieloop 6,7km. "U/jij doet toch zeker ook mee!" Lees meer >>

Vervolg

Het parcours blijft vertrouwd, de route gaat om de dorpskernen van Middelharnis en Sommelsdijk via o.a. de Molenweg, Staverseweg en Rottenburgseweg, de start/finish is ter hoogte van het Diekhuusplein waar ook het publiek altijd in grote getale aanwezig is. De start is om 10.30u, een mooie kans om deze feestdag sportief te beginnen! Voorinschrijven kan t/m 24 april via avflakkee.nl, het inschrijfgeld is € 6,00. Vanaf 08.45u kunnen de startnummers worden opgehaald in het Diekhuus, na-inschrijven is mogelijk tot 10.00u, kosten € 9,00 inclusief attentie voor alle lopers bij de finish. Ook dit jaar is er weer een kidsrun, voor de jongsten van 6 t/m 8 jaar is er een 600m en voor de kinderen van 9 t/m 12 jaar is de afstand 1200m. De start van de kidsrun is 09.30u, deelname is gratis!

Het parcoursrecord staat sinds 2017 op naam van Maikel Peeman met 20.32min, bij de dames liep Laurey van den Berge in 2014 naar 24.04min. Op de erelijsten prijken mooie namen, zowel Flakkeese als regionale topatleten wisten Menheerse te vinden. AV Flakkee organiseert vanuit de Olympische gedachte: meedoen is belangrijker dan winnen, iedereen kan meedoen! Dat is wat de loop door de jaren heen karakteriseert, velen die nooit een wedstrijd lopen trekken op Koningsdag de loopschoenen aan en lopen de Omloop!