5 april 2022, Sommelsdijk - De dames van Volleybalclub Intermezzo uit Sommelsdijk hebben afgelopen zaterdag zichzelf niet weten te belonen. "In een enerverende wedstrijd met goed spel tegen het Rotterdamse Erasmus Volley trokken de Flakkese dames net niet aan het langste eind; 2-3." Lees hieronder het hele verslag.

Vervolg

Gedurende de gehele wedstrijd liet de thuisploeg mooi spel zien. Dit begon al in de eerste set waar Erasmus Volley serverend en aanvallend goed onder druk werd gehouden. Dit resulteerde in een 25-20 setwinst. De Rotterdamse studentenploeg ging vervolgens spelen met veel spelvreugde en bravoure, het maakte veel geluid en wist VC Intermezzo meer onder druk te gaan zetten. Met 17-25 en 15-25 draaide Erasmus de score om. Vervolgens was Intermezzo weer aan zet. Het kwam op een 7-0 voorsprong in de vierde set. Wisselingen in de ploeg van de bezoeksters hielpen niet. Erasmus kwam nog ietsje terug, maar Intermezzo hield de voorsprong op het scorebord in stand. Met 25-21 zorgde VC Intermezzo ervoor dat het publiek nog een 5e set voorgeschoteld kreeg. Erasmus deed er weer een schepje bovenop. Wat aanvallend in de 4e set niet lukte, lukte in set 5 zeker wel. Intermezzo werd op power afgetroefd (11-15 verlies) maar kon ondanks het verlies op een mooie pot volleybal terugkijken. Binnenkort mag VC Intermezzo al proberen sportieve revanche te nemen op de Rotterdammers als het op donderdag 14 april mag aantreden in sporthal Woudestein. Tussentijds spelen de Flakkeese dames eerst nog in Spijkenisse, zaterdag 9 april om 15u00 tegen Spivo.