Middelharnis - Wil jij beginnen met hardlopen en fit de zomer in? Dan is dit de perfecte kans om te starten! AV Flakkee organiseert in samenwerking met Adviesgroep De Vogel de Fitr Start-Running clinic. Een programma speciaal voor de beginnende loper. Op een laagdrempelige manier kan iedereen kennis maken met de sport, dit alles onder begeleiding van ervaren trainers. "De eerste avond is op maandag 4 april 2022 (in tegenstelling tot eerdere vermelding van 28 mrt.) ..." Lees meer >>

Vervolg

De trainingen bestaan uit een warming-up, loopscholingsoefeningen, interval en cooling-down. Van een minuut hardlopen afgewisseld met een minuut wandelen naar 5km hardlopen, en dat in 12 weken! Sporten is gezond voor lichaam en geest, het is heerlijk om na een drukke werkdag even te bewegen, dat kan alleen in de polder maar nog leuker is natuurlijk met z’n allen bij AV Flakkee, elkaar motiveren en samen ervaren hoe leuk hardlopen is!

Deze editie is er een samenwerking met Adviesgroep De Vogel, zij motiveren hun klanten via het programma Fitr om te sporten, Start-Running past uitstekend in deze opzet. De eerste avond is op maandag 4 april om 19:30u vanaf de atletiekbaan van AV Flakkee (Oostplaatseweg 1). De eerste avond bestaat uit een korte introductie met aansluitend de eerste training. Inschrijven kan via avflakkee.nl, de kosten voor deelname zijn €50 inclusief een mooie herinnering. Deelnemers via De Vogel krijgen 20% korting. Neem gerust vrienden en familie mee, sporten is leuk, samen sporter is nog leuker!