7 maart 2022, Middelharnis - Afgelopen zaterdag organiseerde EFRC Eilanders de eerste Little Barbarians van 2022. Zeventig kinderen van rugbyclubs uit Middelburg, Etten-Leur, Roosendaal, Goes, Dordrecht en natuurlijk van Goeree-Overflakkee trainden eerst in groepjes ingedeeld naar leeftijd. Coaches van alle clubs hielpen mee en de ouders hadden geluk met koud, maar zonnig weer. Lees meer >>

Vervolg

De ochtend werd afgesloten met onderlinge wedstrijdjes waarbij het er traditioneel hard maar eerlijk aan toeging en veel kinderen hun eerste wedstrijdervaring opdeden. Ondanks de vakantie was er een prima opkomst en werd er met de verkoop van door ouders gemaakt gebak een mooi bedrag opgehaald voor de jeugd.

Op zaterdag 19 maart is er wederom een Little Barbariansochtend met aansluitend een wedstrijd van het succesvolle Cubsteam. De onder 14 ploeg die samenspelen met de rugbyclub uit Roosendaal staan bovenaan in de Plate Gold Poule, het tweede niveau van Nederland. De Little Barbarians beginnen om 10 uur en ook geïnteresseerde kinderen mogen meedoen. De Cubs trappen om 12:00 uur af op Sportpark Van Pallandt in Middelharnis.