Middelharnis - Aanstaande zaterdag 5 maart 2022 kan alle jeugd van Goeree-Overflakkee weer kennismaken met jeugdrugby. Vanaf 10:00 uur organiseert EFRC Eilanders een 'Little Barbarians'-ochtend. "Jongens en meisjes van 4 tot en met 12 jaar zijn van harte welkom!" Lees meer >>

Vervolg

Jongens en meisjes van 4 tot en met 12 jaar worden ingedeeld in leeftijdsgroepen en trainen eerst samen onder leiding van ervaren trainers. Daarna worden er teams gevormd en spelen ze wedstrijdjes die geleid worden door gediplomeerde scheidsrechters van de Eilanders. Spelers van clubs uit Goes, Etten-Leur, Roosendaal, Dordrecht en Middelburg zullen ook 'acte de présence' geven.

De ochtend staat open voor alle kinderen van Flakkee om kennis te maken met de snelst groeiende teamsport van Nederland waar respect, sportiviteit en discipline centraal staan. Er is voor de vaders en moeders, opa’s en oma’s koffie en gebak. De ochtend zal duren tot 12 uur en vindt plaats op het rugbyveld aan de Oostplaatseweg 1 in Middelharnis.