[Nieuwe update!] Sommelsdijk - SRGO locatie de Staver in Sommelsdijk is het weekend van 19 en 20 februari 2022 gesloten als gevolg van stormschade. Het zwembad zal gesloten blijven tot en met aanstaande zondag (27-2-'22). "De opruim- en herstelwerkzaamheden nemen helaas langer tijd in beslag." De overige activiteiten in de accommodatie kunnen wel weer doorgang vinden. "Op vrijdagmiddag 18 februari is het dak helaas kapot gewaaid door de harde wind. Samen met de brandweer is ter plekke iedereen in veiligheid gebracht..." Lees meer >>>

Vervolg

De schade is groot en er wordt hard gewerkt om schade en puin zoveel mogelijk te voorkomen. In samenwerking met de gemeente Goeree-Overflakkee, wie eigenaar is van het pand, tracht SRGO het dak zo snel mogelijk weer te herstellen.

Zodra er meer informatie is over de gevolgen voor de agenda van komende week, dan zal dat via deze website bekend gemaakt worden.

[UPDATE 19-02-2022]

Het zwembad is gesloten tot en met 22-2 (dinsdag). De overige activiteiten in de accommodatie kunnen wel doorgang vinden vanaf maandag. Mogelijk nemen de opruim- en herstelwerkzaamheden langer in beslag, zodra er meer informatie bekend is, zullen we dit bericht updaten.