Middelharnis - DBGC heeft vlak voor het einde van het voetbaljaar 2021 mooi sportief nieuws te melden. "Hoofdtrainer Jordi Smit zal ook volgend seizoen trainer zijn van onze hoofdmacht. Assistent-trainer Ad de Gans, keeperstrainer Jan van Asperen en verzorgster Marina van Dongen blijven eveneens bij DBGC actief. Ook assistent-scheidsrechters Peter Vogelaar en Chris Nieuwland (ontbrekend op de foto) zijn volgend seizoen vertrouwde gezichten bij ons 1e elftal." Lees hieronder meer >>

Het enthousiasme, de goede samenwerking met de spelersgroep en bovendien de goede resultaten in de competitie geven veel vertrouwen dat DBGC met deze technische staf op de goede weg zit om een mooie rol van betekenis te spelen in de tweede klasse.

Het bestuur van DBGC is dan ook erg tevreden met deze contractverlenging en kijkt ernaar uit om na de winterstop hopelijk zo snel mogelijk weer te kunnen genieten van een eerste elftal dat zich ontwikkelt.

Vacature Teammanager

In de technische staf van DBGC is er daarnaast een vacature van Teammanager waar per direct wordt gezocht naar een geschikte aanvulling van de technische staf. Op de website van DBGC lees je een korte omschrijving van de taken die in beginsel in beeld zijn.

Wil je ons enthousiaste en ambitieuze team komen versterken en heb je belangstelling voor de functie, dan kun je met ons contact opnemen op onderstaande wijze:

Mail: info@adg-assurantien.nl of via tel. 06-22982095.