Den Bommel - Bewegen houdt je fit! Wie voldoende beweegt, voelt zich mentaal en lichamelijk sterk en ook helpt het je een goede conditie te behouden. Volgend jaar wil Stichting ZIJN weer beginnen met de yogalessen: "Deze worden maandagmiddag in Bommelstee gegeven. Vanwege de nieuwe coronamaatregelen wordt er preventief in twee groepen lesgegeven...." Lees hieronder meer.

Vervolg

Vitaal ouder worden heeft daarnaast ook als voordeel dat je langer aan activiteiten kan deelnemen. Zoals met je kleinkinderen spelen of fietsen en wandelen. Maar het is vooral ook leuk en gezellig, zeker als je het in groepsverband doet is het ook een laagdrempelige manier om in contact te komen met anderen.

Volgend jaar wil Stichting ZIJN weer beginnen met de yogalessen. Deze worden maandagmiddag in Bommelstee gegeven van 12.30 tot 13.30 uur en van 14.00 tot 15.00 uur. Vanwege de coronamaatregelen wordt er preventief in 2 groepen les gegeven. Er zijn nog 4 plaatsen beschikbaar, reageer dus snel! Kosten: 10 lessen voor € 60,00 Locatie: Bommelstee, Schaapsweg 34 in Den-Bommel.

Meer infromatie

Voor opgave of meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting ZIJN tel. 0187- 483366, toets 6 of e-mail m.kieviet@zijngo.nl