16 november 2021, Sommelsdijk - Bij een tussenstand van 18-22 in de laatste set vraagt de coach om een time-out. Aanvoerder Henk houdt een gloedvolle speech om ook de laatste set naar Intermezzo te trekken. Servicedruk van Maurice zorgt daarna voor rommelige combinaties bij de tegenstander. Punt na punt wordt behaald om zo de wedstrijd met een clean sheet te winnen. Lees hieronder meer.

Vervolg

Het vormt het beeld zoals de wedstrijd ook begon. VSS, sinds jaar en dag een gedegen en gelijkwaardige tegenstander uit Spijkenisse, was, naar eigen zeggen, niet voor niets naar de Staver gekomen. Ze troffen echter een volwaardig team aan van Intermezzo die gebrand was de wedstrijd te winnen.

De eerste set ging gelijk op. Het was stuivertje wisselen in de stand met een korte eindsprint van Intermezzo. Blijkbaar brak er iets bij VSS; de tweede set ging namelijk heel makkelijk. Een aantal mooie middenaanvallen van Stan waar VSS geen antwoord op had. De derde set kwam een nieuwe speler bij VSS die zijn QR code was vergeten. Koud kwam hij in het veld, inzettend op snelle middenaanvallen, maar kon toch niet het verschil maken. En zo was er dan de laatste set. Motivatie was de grootste tegenstander, maar youngster Leroy liet met een mooie pannenkoekredding zien hoe je dat kon ombuigen. Het was weer een memorabele wedstrijd; 4-0 winst en een voorlopig derde plaats op de ranglijst voor Intermezzo.

Uitslag Intermezzo HR1 – VSS HR1

4-0 (25-21, 25-13, 25-17, 25-23)

Agenda

Ook zin om een balletje te slaan bij onze recreanten? Elke week om 19:30 uur wordt er getraind door onze recreanten dames en heren en om 21:00 uur alleen heren. Voor meer informatie kijk op vcintermezzo.nl.

Tekst PR VC Intermezzo