Oude-Tonge - Examen doen in 'coronatijd' valt niet mee en daarom mag er extra veel lof uitgesproken worden de kandidaten die dat doen. "Voor Mariëlle, die ondanks alle tegenslagen een lange adem hield en uiteindelijk een mooi examen aflegde. Midden in 'coronatijd' rond december 2020 waren we nog verplicht de 1,5 meter afstand te bewaren..."Lees hieronder meer.

Vervolg

Budokai Senshi: "Omdat Mariëlle al meer dan een jaar wachtte op haar kans, werd er besloten alvast een groot gedeelte van haar examen te behandelen. Ze slaagde voor haar kennis, kihon, Kata, conditie/uithoudingsvermogen en de breek testen. Toch willen wij bij Budokai Senshi ten alle tijden een compleet examen zien alvorens iemand slaagt voor zijn/haar nieuwe graad. In juli leken de seinen op groen te komen om haar laatste gedeelte van kumite/vrij vechten uit te voeren.

Echter sloeg het noodlot opnieuw toe. Met een positieve coronatest in haar omgeving kon het examen helaas weer niet voltooid worden. Ondanks alles hield Mariëlle moed en uiteindelijk was op 24 september het moment daar. Na een lange voorbereidingstijd van ruim 2 jaar behaalde zij haar zwarte band/shodan door 50 partijen te voldoen. Haar laatste 20 partijen waren uitsluitend tegen andere zwarte banden binnen de club.

Mariëlle is de 9e zelfopgeleide zwarte band binnen Budokai Senshi en de 10e zwarte band binnen de club. Een hele mooie mijlpaal waar we trots op zijn.

Heeft u ook interesse in Kyokushinkai Karate of 1 van de andere sporten zoals kickboksen, boksen, yawara ju Jutsu, yoga of circuit training. Neem dan een kijkje op budokai-senshi.com of kom vrijblijvend langs voor 2 gratis proeflessen.