8 september 2021, Goeree-Overflakkee - Afgelopen donderdag 2 en vrijdag 3 september vond de actie GrootVerzetTegenKanker plaats op de Mont Ventoux in Frankrijk. "Met in totaal zeven personen deed Team All Safety hieraan mee. Twee personen bedwongen de berg lopend en 5 personen fietsten de kale “Reus van de Provence” op." De zeven teamleden hebben in totaal maar liefst €21.300,00 bij elkaar verzameld voor het goede doel. Lees hieronder meer,

Vervolg

Dit geld zal ingezet worden voor verder onderzoek in de strijd tegen kanker en ook worden er een aantal lokale doelen mee ondersteund.

Het team is hun familie, vrienden, buren, dorpsgenoten, collega’s, sponsoren en bedrijfsrelaties hiervoor erg dankbaar.

Immers zonder hen konden ze nooit zo’n fantastisch bedrag bij elkaar krijgen.

Ook willen de teamleden hierbij iedereen bedanken voor de steun in de vorm van brieven, kaarten, whatsppjes, cadeautjes enz..

Een speciaal dankwoord voor Paul de Schrijver van All Safety, voor het beschikbaar stellen van diverse materiaal, vervoer en de mogelijkheid tot deelname van zijn personeel.

Als laatste bedanken de deelnemers hun teamcaptain Bas van der Made voor de perfecte organisatie ! Het was een onvergetelijk evenement.