Den Bommel - Activiteitencommissie VV Den Bommel: "Hij komt er weer aan: de VV Den Bommel Avond4daagse. Na 2 jaren afgelast wegens Corona is hij terug op de Bommelse agenda!" De Vierdaagse is van dinsdag 14 t/m vrijdag 17 september en de inschrijving is geopend. Lees hieronder verder.

VV Den Bommel Avond4daagse

Op de eerste dag kan de stempelkaart opgehaald worden vanaf 18:30 uur. De start is iedere avond, om 19:00 uur, op Sportpark De Kruus in Den Bommel. De eerste 3 dagen is daar de finish.

Laatste avond

De laatste finish op vrijdagavond is bij de Bommelstee in Den Bommel, waar de kinderen daarna nog in de gymzaal kunnen spelen en de familie én toeschouwers gezellig een bakje koffie of iets anders kunnen nuttigen.

Inschrijving

De inschrijving is geopend. Je kunt je opgeven bij Diane van Bergen (Johan Frisolaan 20), deelname kost slechts €2,50 p.p.. Graag direct bij inschrijven het bedrag voldoen.

Elke avond wordt er voor drinken en eten gezorgd door de organisatie en hun sponsoren. Uiteraard worden de lopers de hele route begeleid door verkeersregelaars.

"We hopen op vele deelnemers!! Uiteraard worden alle Coronamaatregelen genomen en leven we de RIVM richtlijnen na."

De organisatie is in handen van de Activiteitencommissie van VV Den Bommel.