22 augustus 2021, Goeree-Overflakkee - Vijf jaar geleden werd in Café De Gouden Leeuw in Melissant de Eerste Flakkeese Rugby Club Eilanders opgericht. Het eerste lustrum zou dit jaar groots gevierd worden, maar toen kwam er iets tussen wat feesten onmogelijk en ongepast maakte. "Om het eerste lustrum toch niet geheel ongemerkt voorbij te laten gaan viert de rugbyclub dat op zaterdag 28 augustus aanstaande. Wil je erbij zijn, stuur dan even een berichtje..." Lees hieronder verder.

Vervolg

Er wordt begonnen met een wedstrijdje touchrugby tussen jeugd en senioren, waarna er wordt gestreden om de titel beste ‘penaltykicker’ van Flakkee. Het officiële gedeelte bestaat uit het uitreiken van een aantal onderscheidingen en een cadeau voor alle aanwezigen. Daarna zal met een BBQ worden afgesloten.

EFRC Eilanders nodigt met name ook alle alle oud-leden, vrijwilligers, donateurs en sponsors op om dit heugelijk feit mee te vieren. Wil je er zaterdag bij zijn stuur dan even een berichtje aan rugbyopflakkee@hotmail.com