8 maart 2021, Middelharnis - Op zaterdag 6 maart jl. werd voor de jeugd van HCGO een sport- en speltraining georganiseerd in samenwerking met Kicks en Sticks. Het leuke was dat ieder lid mocht een vriendje of vriendinnetje uitnodigen. "Bijzonder leuk dat we onze wethouder Berend Jan Bruggeman mochten verwelkomen." Lees hieronder verder.

Programma

Het programma werd in drie delen ingericht. Hiervoor was gekozen om iedere leeftijdsgroep zoveel mogelijk aandacht te geven. Van 10 tot 11 uur kwamen de F en E jongeren aan bod, van 11 tot 12 de C en D jeugd en van 12 tot 13 uur de oudste jeugd, oudsten C1 en B.

Grote opkomst

De opkomst was boven verwachting. Bijna 140 jongeren konden heerlijk sporten, waarvan ruim 30 introducés waren. De zon scheen volop en er was een lekker achtergrond muziekje. Het halen en brengen door de ouders verliep vlekkeloos. Ook werden de uitgezette looproutes i.v.m. Corona keurig nageleefd. Na afloop verzorgende de activiteitencommissie voor fruit, drinken en een candy bar. Dit werd zeer gewaardeerd door de jongeren.

Wethouder op bezoek

Bijzonder leuk dat we onze wethouder Berend Jan Bruggeman mochten verwelkomen. De gemeente Goeree-Overflakkee had eerder voor iedere sportvereniging een financiële bijdrage beschikbaar gesteld om in deze lastige tijd iets extra’s te doen voor de jeugd. Wethouder Berend Jan was erg positief over het genomen initiatief. Samenvattend was het een overweldigend succes.

Meer info

Wilt u uw kinderen ook kennis laten maken met de hockeysport? De eerste proeftrainingen zijn zonder enige verplichting, inschrijven kan via www.hcgo.nl.

Foto (Martijn Winkels) HCGO voorzitter J. Verhage ontving wethouder B. Bruggeman op het hockeyveld in Middelharnis.