Goeree-Overflakkee - "De Go Esports Karavaan maakt een rondje langs de sportvelden op Goeree Overflakkee!" Na Stellendam en Ooltgensplaat wordt aanstaande zaterdag 6 maart 2021 Middelharnis aangedaan. "En we sluiten af in Oude-Tonge op 13 maart bij VV DBGC." De karavaan is een samenwerking tussen Sportteam GO van gemeente Goeree-Overflakkee, Stichting ZIJN, Jongerenwerk en House of Esports. "De insteek is om jongeren tot 17 jaar toch iets leuks aan te bieden in de buitenlucht in hun eigen belevingswereld in tijden waar regulier sportaanbod via de verenigingen lastig is." Lees hieronder meer.

Vervolg

House of Esports heeft als kernactiviteiten Gamen in de maatschappij met de digitale schijf van vijf en de GameGym waarbij games letterlijk vertaald worden naar de sporthal of het sportveld. Real life Mariokart, Real Life Fortnite en de Fifa Skills maar ook MarioParty kent een fysieke variant. Daarnaast wordt de jeugd in beweging gebracht met VR brillen met dans en Beatsaber. Maar ook Pannavoetbal en en Bubblevoetbal zijn onderdelen

6 maart Middelharnis

Na twee geslaagde edities bij VV Stellendam en VV OFB is as zaterdag bij de Jonge Spartaan alle jeugd van alle verenigingen uit Middelharnis en omstreken. ’s Ochtends van 9.30-11.00 uur kinderen van 7-12 jaar en ’s middags 13.30-15.00 uur voor jongeren van 13 -17 jaar.

13 maart Oude-Tonge

13 maart is er een editie bij DBGC waar ook de vrijwilligers van DBGC een bijdrage zullen leveren aan het sports spektakel. Een thuiswedstrijd voor Nolan en Scott Noordzij de eigenaren van House of Esports die vanaf hun jeugd bij DBGC hebben gevoetbald. "Scott vanuit zijn Halo opleiding verantwoordelijk voor de GameGym en de fysieke vertaalslag van gamen naar Real Life en Nolan vanuit Zijn Sportmarketing en management opleiding verantwoordelijk voor de concepten en marketing en management van House of Esports."

Extra blok

Bij grote aanmelding wordt nog een extra blok toegevoegd. "Ouders mogen hun kinderen wegbrengen en ophalen maar helaas niet blijven kijken. Alles wordt coronavrij georganiseerd maar vooral met veel plezier!"