Herkingen - 15 januari 2021 hervat KeepersSchoolFlakkee (KSF) hun trainingen op het kunstgrasveld bij vv Herkingen'55. "Vrijdag vanaf 19:15 uur wordt er in drie groepen gewerkt aan het ontwikkelen van de keepersvaardigheden van zo'n twaalf jeugdkeepers, van verschillende Flakkeese verenigingen. De trainingen staan onder leiding van trainers Roy Hobbel, Niels Gehring en Ron van Neck." Lees hieronder meer.

Vervolg

Alle trainingen starten om 19:15 uur en duren tot 20:30 uur. Kosten per training bedragen €7,50 of €40,00 per zes trainingen (€5,00 korting).

"Ben jij als jeugdkeeper, tussen de 9 en 16 jaar, geïnteresseerd om een keer (gratis) mee te trainen, neem dan contact op via de facebookpagina of via de mail met hoofdtrainer Ron van Neck (l.neck@upcmail.nl)."

Mooi nieuws

"We hebben ook mooie nieuws te melden: dhr. Ad Kruimer van KERRYADCO Logistics&Warehousing is hoofdsponsor geworden van KeepersSchoolFlakkee. Met deze financiële bijdrage heeft KeepersSchoolFlakkee nieuwe materialen kunnen aanschaffen, zoals twee rebounders en een tennisvoetbalnet."

Namens de jeugdkeepers en trainers van KeepersSchoolFlakkee hartelijk dank voor de sponsoring!