Oude-Tonge - In deze onzekere tijden is het belangrijk om naar dingen uit te kunnen kijken en perspectief te houden. "Daarnaast is het extra belangrijk om ook gezond te blijven en actief bezig te zijn. Sporten is dus nog belangrijker geworden in deze corona tijd. Dat belang begrijpen we bij Budokai Senshi maar al te goed en daarom zijn wij binnen de mogelijkheden die er zijn continu op zoek geweest naar mogelijkheden om onze leden maar ook nieuwe mensen te laten sporten." Lees hieronder meer.

Vervolg

"In samenwerking met de gemeente werden er protocollen voor veilig sporten en mogelijkheden ontwikkeld om ook nieuwe mensen kennis te laten maken met ons als vereniging. En dit met succes want ondanks de vervelende periode waar we in zitten zijn wij als vereniging blijven groeien. Daarnaast zijn er ook de afgelopen periode weer een hoop leuke activiteiten geweest en komen er nog aan. Zo zijn er bij de kickboksjeugd examens geweest en werden rond de 40 kinderen een hogere kleur badge, was er een reversed Kata experience waarin de deelnemers eerst Kata voorwaarts en daarna achterwaarts moesten lopen, hebben we mee gedaan aan het initiatief Go Sport, heeft onze topvechter Juan Javier Barragan voor de wereldtitel extreme stand up mogen vechten en hebben we de week van de voedselbank en de digitale nieuwjaarsduik nog op het programma staan. Deze laatste 2 activiteiten voor de het goede doel, in dit geval de voedselbank en Kika. Ook in 2021 blijven we actief voor onze leden binnen de veilige mogelijkheden die we kunnen bieden."

Het aanbod volgend jaar zal bestaan uit: peuter/kleuterkarate 2 t/m 5 jaar, gezinskarate, Kettlebell Workout, Cardio Boksen, Stretch en relax, G-Karate, jeugdkarate, Kyokushinkai Karate, Ju Jutsu Fighting System (MMA), Kickboksen voor jeugd en senioren, bokszaktrainingen, Boksen, Circuit training, Yawara Ju Jutsu, 35+ karate, Kata Training en Yoga. "Heb je interesse in 1 of meerdere van deze sporten dan ben je van harte welkom voor 2 gratis proeflessen. Kijk voor meer informatie op www.budokai-senshi.com of mail met budokai-senshi@outlook.com."