Sommelsdijk - De ouder en kind gym groep van Turn2Move sport weer lekker in De Staver in Sommelsdijk. "Vanaf de zomervakantie moest deze groep tijdelijk verhuizen naar Stad a/h Haringvliet in verband met de verbouwing van de sporthal in De Staver. De verbouwing van de nieuwe sporthal is na de herfstvakantie afgerond. De ouder en kind gym groep sport nu deels ook in deze nieuwe hal. Ideaal voor deze groep. De nieuwe hal is extra stil en heerlijk licht. Alle zalen hebben voldoende materiaal om deze lessen op een leuke manier in te richten. Op deze manier kunnen de kinderen van deze groep genieten van de optimale omstandigheden om spelenderwijs de motoriek te ontwikkelen." Lees hieronder verder.

Vervolg

De ouder en kind gym is voor kinderen van 1,5 jaar tot 3 jaar. Het kind gymt dan samen met een ouder, begeleider of grootouder onder begeleiding van een ervaren juf. Iedere les is weer een nieuwe ontdekkingsreis voor de kinderen. Er wordt gebruik gemaakt van de verschillende toestellen om situaties te bouwen waarin de kinderen op een veilige manier de grondvormen van bewegen kunnen ontwikkelen. Dit zijn bewegingsvormen zoals; rollen, draaien, klimmen, springen, gooien, enzovoorts. Op deze manier levert de ouder en kind gym een bijdrage aan de algehele ontwikkeling van het kind. Dat heeft ook voordelen voor de toekomstige sport van het kind. Daarnaast is het natuurlijk heel fijn om zo samen met je kind bezig te zijn.

Natuurlijk is het mogelijk om een keer een proefles mee te doen met de ouder en kind gym om zo te ervaren hoe het gaat in deze groep. De les is op woensdagochtend van 10.05 tot 11.05 in De Staver. Stuur voor een proefles een email naar info@turn2move.nl Dan ontvangt u alle benodigde informatie. Kijk voor meer informatie over de turnlessen voor de andere leeftijdsgroepen van Turn2Move op turn2move.nl Uiteraard houden wij rekening met alle corona maatregelen die op dit moment gelden bij Turn2Move."