13 oktober 2020, Middelharnis - HCGO heren 1 speelde afgelopen zondag 11 oktober een thuiswedstrijd tegen Leonidas H29 uit Rotterdam, de wedstrijd op de Pallandt in Middelharnis werd vanwege de Corona maatregelen zonder publiek gespeeld. "Deze troosteloze ambiance maakte klaarblijkelijk indruk op de Spelers van HCGO, binnen no time had Leonidas namelijk de 1-0 binnengetikt." Lees hieronder verder.

Verslag

Het HCGO team wist zich reeds in het eerste kwart van de wedstrijd te herpakken, dit resulteerde in de snelle gelijkmaker welke gemaakt werd door Matthijs Klem. Middels een vlijmscherpe counter wist de in de spits geposteerde Olivier Pijls de voorsprong binnen te tikken.

Het goed en sportief spelende Leonidas wist in het verloop van de wedstrijd geen grip op de aanvalslinie van HCGO te krijgen, de HCGO spelers speelden net even slimmer dan de Rotterdamse tegenstander. Doelman Loek de Smit wist verdere schade aan HCGO zijde te beperken met een aantal formidabele redesigned. HCGO counterde zich in het verloop van de wedstrijd naar een grote uitslag terwijl het slechts nog 1 tegendoelpunt moest incasseren.

Olivier Pijls wist het doelpuntensaldo van HCGO flink op te krikken middels 4 doelpunten. Hij werd hiermee man of the match. HCGO Heten 1 handhaaft zich door deze zege in de top van het klassement in de 5e klasse.

Scoreverloop

0-1 Leonidas, 1-1 M. Klem, 2-1 O. Pijls, 3-1 L. Van Dam, 4-1 O. Pijls, 4-2 Leonidas, 5-2 O. Pijls, 6-2 O. Pijl, 7-2 M. Immink.

Foto: Man of the match Olivier Pijls, 4 goals.