13 oktober 2020, Sommelsdijk - Zaterdag 10 oktober speelde het meisjes B1 team van volleybalvereniging Intermezzo de uitwedstrijd tegen Volley2B in Bergschenhoek. "Ook bij deze vereniging waren de Corona maatregelen aangescherpt, maar gelukkig kon de wedstrijd gewoon doorgaan." Lees hieronder een verslag door MB1 Intermezzo.

Verslag
Tijdens het inspelen kreeg buitenaanvaller Maureen van den Bos vervelend een bal op haar linker duim waardoor zij in de eerste set aan de kant bleef. Daar het team uit 7 dames bestaat was het te hopen dat er geen verdere blessures zouden komen.
Intermezzo moest zijn draai vinden en liep de eerste set achter de feiten aan. Gelukkig kwamen ze richting het einde van de set in hun spel en wilde Maureen het toch proberen. Deze wissel pakt heel goed uit en na een mooie service reeks wist Intermezzo na een setpunt tegen toch de eerste set (met 25-27) binnen te halen.
Na de winst van de eerste set ging het spel echt lekker draaien en kwam er veel druk doordat de setters hun aanvallers zeer goed in positie brachten. Echter liet Volley2B dit niet op zich zitten en pareerde veel aanvallen. Maar de aanvallen van de MB1 bleven scherp en werd er met de service ook de druk op de tegenstander opgevoerd, waardoor er werd gewonnen met 4-0 (25-27 , 11-25, 17-25 en 12-25)!
Door deze mooie overwinning staat het team MB1 van Intermezzo weer mooi op de eerste plaats.