Middelharnis - Bent u een fanatieke of gezellige puzzelaar? Doe dan mee met het GO legpuzzelen kampioenschap in Middelharnis! Op vrijdagavond 16 oktober en zaterdagavond 17 oktober staan er twee gezellige puzzelavonden gepland voor het GO legpuzzelen kampioenschap. "Uiteraard wel aangepast in verband met de huidige COVID-19 regels, maar nog steeds even leuk!" Lees hieronder meer en schrijf je in.

GO legpuzzelen kampioenschap

Vrijdagavond 16 oktober en zaterdagavond 17 oktober staan er twee gezellige puzzelavonden gepland. Op deze avonden ga je met een team van twee personen de strijd aan tegen andere teams om te zien wie het snelst een puzzel van Jan van Haasteren kan leggen van 500 stukjes.

"Uiteraard hoef je zelf niet specifiek van Goeree-Overflakkee te komen, dus woon je buiten het eiland en heb je gewoon zin om mee te doen. Schrijf je dan gewoon lekker in!"

Voor beide avonden geldt een minimale bezetting van 13 teams en een maximale bezetting van 15 teams (dit ivm de COVID-19 regels).

Op maandag 12 oktober zal er gekeken worden welke puzzelavonden er door kunnen gaan.

Deelname kost voor een team €25,00. Hier zitten twee drankjes en een versnapering bij inbegrepen. Dit zal netjes vooraf klaargezet worden, zodat er zo min mogelijk gelopen hoeft te worden op de avond zelf.

Dit alles wordt georganiseerd in de aula van de RGO te Middelharnis.

Inschrijven

Inschrijven kan via hartvangoereeoverflakkee.nl

Thuisblijven als u zich niet goed voelt!

"Uiteraard vragen wij u bij ziekte, verkoudheidsklachten etc. verstandig te zijn en thuis te blijven en uw deelname te annuleren of een ander teamlid te zoeken. Wij zullen gezien deze specifieke situatie uw inschrijfgeld dan ook retourneren bij annulering. Dit annuleren met behoud van inschrijfgeld kan tot en met maandagavond 12 oktober."