Sommelsdijk - Op zaterdag 3 oktober 2020 was het de tweede thuisdatum voor volleybalvereniging Intermezzo. "Vanaf 14:00 uur werd er fanatiek gevolleybald. Dit keer alleen zonder publiek, maar met een livestream. Het was een groot succes, ouders en andere supporters van het thuisteam en uit-team konden meekijken via de livestream die druk bezocht was!" Lees hieronder verder.

Vervolg

Heren 1 van Intermezzo speelde zijn 3e competitiewedstrijd tegen Yum. Na 2 eerdere overwinningen troffen de heren nu een stugge tegenstander. Dat bleek al gelijk de eerste set. Yum was iets beter en trok de set verdiend naar zich toe. De tweede set was Intermezzo de betere. Een 1-1 tussenstand was het gevolg. Daarna volgde een inspannende gelijk opgaande strijd. Zowel in de derde als de vierde set kreeg intermezzo setpunten. Het lukte ze helaas niet te verzilveren. Beide keren was het voor Yum wel raak. Een 1-3 nederlaag was helaas het gevolg. De heren kunnen wel met opgeheven hoofd terugkijken naar deze wedstrijd. Op naar de volgende wedstrijd bij Hou stand in Rotterdam!

Heren 1 bestond uit Pieter Bal, Bastiaan Driece, Jan Kastelein, Micha Robijn, Stan van Heemst, Erik Philips en Marc van Biert.

Het dames 1 won met 4-0 van Volley Zuid DS6 en mogen zaterdag het opnemen tegen Fusion in Rotterdam. Het nieuwe combinatie team Forza/Intermezzo had afgelopen weekend helaas weer geen wedstrijd, twee eerdere wedstrijden zijn namelijk uitgesteld door corona bij de tegenstander. Maar hopelijk mogen ze aankomende zaterdag het gaan opnemen tegen Volley Zuid.