Regio - "Tijdens de persconferentie van 28 september j.l. kondigden Mark Rutte en Hugo de Jonge aangescherpte maatregelen af om de verspreiding van het coronavirus weer terug te dringen." Sportvisserij Zuidwest Nederland deelt wat dit inhoudt voor de werkzaamheden, evenementen en wedstrijden die gepland staan in ieder geval tot en met woensdag 21 oktober. "Wedstrijden kunnen doorgaan, mits we ons aan de regels houden..." Lees hieronder verder.

Vervolg

Werkzaamheden

Medewerkers van Sportvisserij Zuidwest Nederland werken de komende drie weken vanuit huis. Ook vergaderingen vinden zoveel mogelijk digitaal plaats. We zijn bereikbaar via het algemene nummer 0162-687260 en het e-mailadres info@sportvisserijzwn.nl. Daarnaast zijn alle medewerkers bereikbaar op de telefoonnummers en e-mailadressen die op onze website te vinden zijn onder het kopje medewerkers.

Wedstrijden

Wedstrijden kunnen doorgaan, mits we ons aan de regels houden. Klik op deze link om alle regels voor het wedstrijdvissen in te zien.

Evenementen

Het jeugdevenement Bootvissen op de Oosterschelde gepland op zondag 4 oktober en zondag 1 november wordt uitgesteld naar een andere datum. Vanwege de beperkte ruimte op de boot en vanwege reisbeperkingen, achten wij het, gezien de aangescherpte corona maatregelen, niet veilig genoeg om dit evenement nu doorgang te laten vinden. Uiteraard zullen we tijdig communiceren over een nieuwe datum.

Bron sportvisserijnederland